Trött!

Är så sjukt trött hela tiden :( orkar knappt göra nåt. Bara av att vara inne i stan i några timmar gör mig heelt död. O i morrn ska jag börja jobba 7-16 hur ska de gå?? Jag fattar inte riktigt hur jag ska kunna hålla mig vaken :( men de kanske går, får hoppas de iaf. 
På fredag är de den riktiga testdagen :) o då ska jag ringa RPC oxå. De känns så konstigt att de funkade på 1a försöket :) 
Symtom haha ja humörsvängningar AB. Karln blir tokig p mig hehe. Minsta lilla o jag typ exploderar ;) . Brösten ömmar oxå, bara o ta av sig bhn gör skitont om man haft den på sig heela dagen. O sen molvärk då o då . 
 

nu syns de :)

4+1

Idag blir de att köpa nya test o hoppas att strecken har blivit starkare i morrn när jag tänkte testa igen. Annars vet jag nog inte vad jag gör. Någon som vet vad de ska stå på CB digitalt när man är i 4+2? Ska de stå 1-2 eller 2-3? Börjar känna mig ganska nojjig :( 
Brösten började värka mer i går kväll o de håller i sig idag me. Humöret sviktar satan o är sugen på nåt men vet inte riktigt på vad. 
 
Skulle vilja tipsa en sak oxå till andra som försöker bli gravida. Läser bloggar o på rätt många så känner man igen sig själv. Just med att man blir arg,ledsen,besviken osv när man ser alla andra bli gravida. Vet att de är jättesvårt men släpp de. De gjorde jag för länge sen, även fast de är jättesvårt men de går. Även fast de går för alla andra så förhoppningsvis så går de för en själv till slut. O alla säger tänk inte på de, de kommer när de kommer. Men för alla gör de inte de. 
Min ena syster tyckte vi va dumma som satte tillbaka ett ägg när min kropp inte mådde bra. Men idag är jag jävligt glad att vi gjorde de. Dom som har barn själva kan ALDRIG förstå hur de känns att inte kunna få barn på egen hand. Så ta hand om varandra o tänk va starka ni är o att den dagen ni väl får ett + så kommer barnet vara såååå efterlängtat.  
Hoppas ni får en bra dag :) 

V.5 (4+0)

Känner typ ingenting förutom mensvärk ibland. Brösten gör lite ont men inte så farligt. Trött e jag oxå men de kan ju bero på att jag vaknar på natten. 
Berättade för min mamma o syster idag :) lagom chockade de vart :p syrran börja grina o när hon gjorde de så började jag me :p haha 
Berättade även för Ms mamma o pappa o svärmor började grina o svärfar vart redigt chockad haha men alla blev sååå glada för våran skull :D 
I morrn när vi åker till stan så ska jag köpa mig ett digitalt test CB . känns som att jag behöver ta ett sånt :) 
Är ju som sagt lite chockad själv o de har inte lagt sig helt för min del heller. De är ju trots allt de FÖRSTA + vi någonsin fått. 
Hoppas ni andra har de bra :) själv svävar jag lite på moln ;) 

:D

.           

Gravid? Ogravid?

Ja asså är de bara jag som ser strecket? Ruvardag 7 idag o pirr i magen :D 

Tjuvtesta?

Asså jag har jättesvårt att hålla mig, vet inte om jag ska tjuvtesta i morrn bitti ? De borde ju visa då tycker man. Men sen blir jag så nojjig att jag kommer bli såå ledsen om de visar negativt :/ 
Menvärken kommer o går o ibland är de som hugg o de typ drar i ljumsken, men de behöver ju inte betyda att de är nåt utan att jag inbillar mig. Kroppen är ju rätt skum på de sättet. 
Har varit grymt irriterad idag oxå till o från, t.o.m att jag röt åt Ms lillasyster idag när vi va hos svärmor o fika hehe. Men de kan ju lika gärna vara PMS!! Aja får se hur de blir :) 

RD 6

Igår så hade jag som mensvärk till o från hela dagen , vet inte riktigt vad de betyder. O jag är så fruktansvärt trött varje dag o orkar knappt hålla ögonen öppna på efermiddan :(.
 
O sen dessa drömmar på nätterna som bara är nån minut långa!! I förrgår drömde jag att jag fick plus på sticlan.
Igår vare att jag blev inlagt på sjukhus för att jag va gravid.
O inatt att jag hade börjat blöda, vaknade vid 3 tiden o sprang till toan men de va bara lutinus som rann ut!!
Hoppas ni andra sover bra iaf :)

RD 5

Inatt drömde jag att jag hamnade på sjukhus för att jag va gravid .. Vet inte vad jag ska tro o vill inte hoppas för mkt heller. 13 dagar kvar till testdag!! 
 
Idag blir de en tripp med syrran till västerås o hälsa på våran bror. Så jag har en känsla att jag kommer vara helt död ikväll när jag kommer hem ! 
 

RD 4

Dagarna går såå sakta :( o dom går ju inte fortare när M jobbar varje dag heller till 16. 
I natt drömde jag att jag fick ett + på gravtestet, så man kan väl hoppas på att drömmen blir sann? ;) 
Nu vet vi ju verkligen att de är befruktat o ligger i min livmoder :) tänk om de skulle funka på första försöket? :)
Börjar tröttna på Lutinus oxå vaknar varje natt o de känns som om allt har runnit ut :/ 
Nu är de 14 dagar kvar till Testdagen men fattar inte vrf vissa ska vänta 18 dagar på att testa o andra 14? Beroende på vart man bor. Jag tror inte jag kommer kunna hålla mig i 14 dagar till hehe. Den 25 ska jag ha min mens om vi inte skulle ha gjort IVF men vet inte om den kanske blir förskjuten när man har gjort IVF. Förhoppningsvis får jag den inte på 8 månader minst iaf :) 

bakslag!!

O där kom illamåendet tillbaka igen :( börjat tröttna på att må illa hela tiden :/ finns inget som hjälper heller. På sjukhuset fick jag iaf medicin mot de. 
 
Ont i magen har jag oxå, fast inte på samma sätt som innan? 
Nu blev de bara gäll men de bjuder jag på ;) 

:)

Börjar känna mig bättre mår inte illa så mkt längre :) nog för att jag vet att de kan börja vända nästa vecka igen. 16 dagar kvar till testdagen. Hur jag ska kunna hålla mig från att inte testa de vet jag inte hehe.
De blir säkert ett test nästa vecka :p om inte mensen kommer då men de får vi hoppas att den inte gör :) 
 
M började jobba idag efter sin sjukskrivning o jag ska vara hemma ytterligare 12 dagar o har en känsla att de kommer gå riktigt segt :/ 
 

The BIG day!!

Idag satte vi in ett jättefint blasto :D även fast läkarna inte ville att jag skulle göra de så tog jag risken! Jag kan få ännu mer besvär med vätska i buk o lungor. Måste fortsätta med fragminsprutorna till i början på december när de är test-dag. De kan hända att jag blir inlagd på sjukhus. Men jag vill inte riskera att mina ägg frys ner o sen att dom dör när dom tinar upp dom då får jag börja om från ruta 1. Läkaren som satte in ägget sa till M att han hade en envis fru haha japp de e jag de. Nu är de bara att hålla tummarna :) 
 
Mitt illamånde o magvärken håller i sig så jag blev sjukskriven till sista November. 
Puss o kram 

!!

Mår än så länge inte illa :) är de nån såm läser min lilla blogg som oxå har gjort IVF? Eller som precis har börjat? 
Nu längtar jag bara tills i morrn o jag hoppas så innerligt att mina provsvar är bra. 
Idag ska jag nog förska ta mig ut rn sväng så mina lungor kan få andas frisk luft. 
Puss o kram

små illa

Mår små illa heela tiden o läkaren igår sa att de troligen är såhär jag kommer må om bag sätter tillbaka på måndag o grynet växer. Så kanske får må såhär i 9 veckor till. Men vad gör man inte för en liten? Hoppas så in i norden att proverna är bra på måndag så vi får sätta tillbaka. Hoppas ni som läser mår bra iaf :) 
Puss o kram

då va de min tur

Blev inlagd på gyn i förrgår för att jag samlar på mig vätska i buk o lungor :/ o nu vet jag inte om vi får sätta tillbaka vårat blasto på måndag :( 
Jag blev utskriven igår för att proverna såg bättre ut. Men mådde illa hela dagen o fick mediciner för de men tillslut så hjälpte dom inte o jag började kräkas. Fick komma hem iaf. Sov nästan hela dagen igår tror jag va vaken 2 timmar max o de va inte ens på en gång utan jag va bara vaken kanske 5-15 min i sträck. Om jag skulle börja må sämre igen så måste jag åka in direkt. Just nu så mår jag relativt bra . mina äggstockar är överstimulerade o lika stora som apelsiner så de e därför jag har ont. Sen så tar jag fragmin o skulle jag få sätta tillbaka mitt blasto på måndag så ska jag ta fragmin till v 12 . o sen fick jag veta att de är såhär jag kommer må om jag blir gravid. Inte så jätte kul kanske , stackars M :( 
Puss o kram

ont!!

Fortfarande ont idag :( vet inte ens hur länge man har ont. Men de är väl bara att bita ihop. 
Idag ska vi bara ta de lungt o inte göra ett dugg, känns som att de behövs efter allt som har hänt. De känns ju väldigt konstigt att M faktiskt kunde ha dött :( o ärligt talat så hade nog jag gått under inte så konstigt kanske men hade han kommit in vi 18 tiden ist för vid 15 tiden så hade han legat i koma.. Nu ska vi bara ro om oss själva. 
Puss o kram 

vart ska man börja?

De har inte blivit som vi planerade. Min sambo har diabetes o igår hände de som inte får hända. Jag ska ta de från början,
Jag åkte o jobbade igår med magvärk, sambon va hemma för tandvärk, jag orkade inte jobbba längre än 13 så jag gick hem. När jag väl kommer hem så ligger min sambo o kräks. Han ser väldigt medtagen ut o får inte i sig nåt. Jag ringer hans mamma o ska kolla vad som är bra mot "magsjuka" . cola kom vi fram till så jag drar till ica o när jag kommer hem så är M ännu sämre. Jag ska ringa 1177 för M tyckte jag överdrev när jag sa att jag skulle ringa 112. 1177 hade en kötid på 11 minuter o jag kände att jag inte kunde vänta så länge. Jag ringer 112 o förklarar hur de är o dom skickar en ambulans direkt. Han hade ett blodsocker på 18 som är rätt högt för att han hade kräkts. Väl inne so kollar dom ketonvärdet som låg på 5,9 o de ska vara 0. Han hade alltså fått en syraförgifning i kroppen. Han hade ett blodtryck på 107/56 o en puls på 80. Han fick mediciner o började må bättre efter några timmar. I morse skulle vi oxå plocka ut mina ägg o M skulle lämna sitt sperma prov, eftersom M blev inlagd så enligt våran plan va att han skulle gå o lämna sitt prov o sen va med mig när dom tog ut äggen. Men så blev de inte. Dom ville inte släppa i väg honom så jag fick ligga där själv. Sen efter jag har gjort mitt så somnar jag inne i rummet o när jag vaknar så säger dom att M är där o lämnar sitt prov :) jag kunde nog inte bli gladare , han hade oxå blivit utskriven. Så nu ligger 11 ägg o ska bli befruktade så nu är de bara att hålla tummar o tår att allt går bra. 
Puss o kram o hoppas ni orkat läsa :)
 

Ultraljud

Ultraljudet idag gick bra jag hade 14 äggblåsor o några små så ikv blir de overtrille o på onsdag blir de äggplock :D sen blir de återföring på måndag så ett 5 dagar sätter vi in :) hoppas på att få några till frysen oxå. Nu är de bara att hålla tummar o tår att de går hela vägen :) 
 

Hej

Nu va de ett bra tag sen jag skrev här sist. Har inte haft ork eller lust. Men de har hänt mkt sen sist, vi har börjat med ivf :) jag började med sprutorna den 31/10 o har varit o tagit blodprov o ultraljud. På ultraljudet i fredags så hade jag 5 st stora ägg o 12 små men dom ville att jag skulle fortsätta med sprutorna över helgen för att försöka få flera ägg. Eller igentligen är de äggblåsor. 
Ena sprutan som ska göra att jag inte får ägglossning (orgalutran) svider nå jävulskt :/ men vad gör man inte för ett barn? I morrn äre dags för ultraljud igen o förhoppningsvis så blir de äggplock på onsdag :) o jag ska fråga i morrn om man kan få sätta in 2 st ägg om man ser att äggkvalite'n inte är 100℅ vet att dom inte brukar göra så på första försöket men man kan ju inte få mer än ett nej!! 
 
Man märker oxå att de är hormoner man sprutar in hehe humöret sviktar en del men inte så farligt ;) man vet vad man har gjort efteråt men när man är mitt inne i nåt så går de inte o styra kroppen :p 
 
Nu blev de ett långt inlägg hoppas ni orkar läsa :) ni som är kvar o fortfarande läser bloggen. 
Puss o kram

RSS 2.0