wiiiiiie

Fick jobbet :) så jäkla glad :D nu ska bara resten ordna sig oxå :) 

Frustrerad !

Har paserat äl tror ja de har kännts så iaf :) snart äre den 2 a April så snart får vi reda på hur vi ska gå till väga för att bli gravida o få vårat efterlängtade barn :) 
 
Vi va o kollade på ett hus förra veckan som jag verkligen ville ha. De va uthyres o de va på 120 m2 men med min vanliga otur så fick vi de inte :( o inte nog med de så Fick vi punka på bilen o däcket va helt trasigt :/ så måste köpa ett nytt .  O nu i veckan ska jag få svar på om jag får jobbet jag har sökt.  Men nu känns de verkligen som att jag inte kommer få de :(  men de är väl bara att hoppas på de bästa som vanligt !!

uppdatering!!

Har jättemkt i huvudet just nu !! Vi har varit o kollat på ett hus som är uthyres o får veta svar nu i veckan.. sen har jag varit på intervju som jag oxå får veta i veckan.. huset håller jag på o planerar i huvudet heeeela tiden fast vi inte har fått de än!! Haha men så kan de vara :p har inte så stor koll på min cykel heller men börjar på flytningar så antar att de är äl på gång men nu väntar jag bara på att de ska bli 2 a april så vi kan få veta svaren på M krigare!! 

??

Nu vehöver jag lite hjälp..
Jag småblödde i ca 5 dagar innan mensen kom. Mensen kom o jag blödde inte speciellt mkt men de va blod..  den slutade igår? Tror jag de va eller i förrgår har knappt blödigt nåt men har haft "mensvärk" o har de fortfarande?? 

Börja om!!

Börjar bli ganska trött på att börja om från början helaa tiden!! Vrf kan de aldrig få vara våraan tur o få ett +??
 
Jag har ju börjat träna oxå :) O så skönt att de visar resultat oxå :) har gått ner 3 kg på 1.5 månad känns jädra bra asså ;) 

Mens

Idag kom mensen igång på riktigt.. blir ett litet uppehåll nu ska försöka tänka mer på träning o nå min målvikt än att bara tänka på att få ett barn så kanske de kommer av sig självt :) kramar

blir galen snart!!

Småblöder fortfarande!! Kan inte mensen bara komma igång så man slipper tänka på den :/ 
 
M sa igår kväll att mina bröst hade blivit större haha de har han aldrig sagt :p men tror nog ändå att mensen kommer eftersom jag fick negativt i morse me när jag tog ett test!!

!!

Mensen kommer nog igång idag blödde lite i morse men ingenting nyss men idag könns de verkligen som att den är på G :(

negativt

Idag me så mensen kommer nog. En så länge inga tecken på de som jag brukar ha.. de ända är väl mitt humör som sviktar :p 
Men är de svårt o få posetivt på stickor? 

blir inte klok??

Blödde igår som jag gjorde för en vecka sen.. trodde mensen skulle börja men allt slutade efter några timmar ... idag ingenting o negativt gravtest...

uppdatering!!

Nu är mensen på G har börjat små "blöda" men de kommer inte rent blod utan typ som flytningar.. fick en blodprick på papperet när jag va på toa.. blodpricken va precis som förra veckan när jag trodde att de kunde vara en nidis.. aja bara att hålla ut nu för i april får vi hjälp.
Känns bara så surt när man verkligen hade hoppats så mkt :( o att spolningen i januari kanske hade hjälpt men tydligen inte :/ 
 

gaaah

Blir galen !! Mensvärken kommer o går hela tiden trodde att mensen skulle komma igång idag men inget än så länge.. blir galen gör ju ont imellanåt :/ nån som haft såhär när de visat sig att ni va gravida?? Jag har aldrig kännt såhär mkt innan mens!! 

mensvärk!!

Men ingen mens än.. men den är nog på G så känns de iaf!  Får se om den kommer under dagen. Om den inte gör de så ska jag nog ta ett test i morrn då ska jag vara på 3+3 på "normal" cykel. Så hoppas att den inte kommer o att de är livmodern som bara växer :) 

för hoppfull??

Känns lite som att jag har förstora förhoppningar just nu :/ vrf skulle de funka denna gången när de inte har funkat på över 1.5 år?? Vrf skulle denna månad vara anorlunda?? De lär visa sig slutet av veckan iaf va de blir men just nu känns de somm att de blir mens o inte ett + :( 

man kan ju hoppas :)

På att de va en nidis :) har haft molvärk sen jag blödde men de kommer o går. M hoppas oxå på att de va en sån. Kommer aldrig glömma chocken när de va blod på papperet haha skrek på  M att han skulle komma o kolla :p vrf han nu skulle göra de :p 
 
Vet inte riktigt vilken dag jag är på men antingen kommer mensen i morrn eller på söndag då min cykel har varit så konstig dom senate månaderna :/ 
Men framförallt hoppas jag att den inte kommer alls på 9 månader :) 
Kan de inte bara vara våran tur nu?? 
 
O förrästen M va o lämnade spermaprov så den 2 April ska vi dit o så ska vi få reda på de svaret o se  hur vi ska gå vidare så vi får ett barn :) men de känns långt o vänta en hel månad!! Men förhoppningsvis får vi ett + innan de :) 

nid blödning??

Börjar fundera om de va en nidblödning jag fick.. fick ju bara "rosa" flytningar o igår kväll fick jag en liten liten blodprick på papperet.. o nu är allt borta.. kan de va en nidis? Nån som har haft så? :) får se om mensen kommer eller om de blir ett + sen :)

RSS 2.0