5dagar sen

Jag skrev nåt här.. de har varit så mkt med julklappar handling o massa annat.. 
Idag kommer mina brorsdöttrar hot o ska övernatta :) dom är 3 o 2 år så de blir nog livat :p haha 
M har åkt iväg på festival :/ fast vi ogentligen inte har råd :( killar verkar vara lite sega o inte fatta alla ggr :/ 
Aja nu ska jag göra klart här hemma innan busfröna kommer :)

?!??

Mensen har inte kommit igång på riktigt än :/ brösten började göra ont igår o de brukar vara 1 vecka innan mens!! Får väl se om den kommer igång under dagen! 
Så jäkla skönt med semester :) känner mig sjukt slö heheh men samlar energi tills på onsdag :p

jaha

Mensen kom idag?? Aja hellre de än att den skulle komma på tisdag eftersom jag o syrran ska till kista då :) börjar få menavärk nu så ska nog ta 2 alvedom o min vetekudde o hoppas på att man inte får världens mensvärk i morrn!! 
Varit o ätit midsag hos svärmor o Ms syskon :) mysigt va de :) 
Undrar om jag ska julpynta lite kan inte riktigt hålla mig ;) de återstår att se :) 
 

:)

Körde svärmor till thuns idag på morgonen o berättade även allt vi går igenom o de känns så skönt att hon vet nu o att de inte bara är min mamma som vet. 
Kom precis på att jag är på BIM - 4 den här månaden har gått såå fort men inte för att jag tror att de är nåt o att mensen kommer när den ska på tisdag för jag har inga symtom alls de ända jag har är flytningar !! 
Snart bär de av till jobbet o imorrn blir de hela dagen sen är min efterlängtade semestern här :) 

RPC

Va på RPC idag o tog prover o pratade med en barnmoska :) allt gick jättebra :) nu känns de skönt att vara igång med allt :) nästa besök blir troligen i Januari för att de är kö.
 
Jag har sånna flytningar :( dom började igår o de könns nästan som om man pissar på sig hehe fast de kommer inget i trosan nästan bara pyttelite ?? 
 

äntligen

I morrn blir de provtagning :) o snart har jag semester i 9 dagar såå skönt o kunna köpa julklappar i lugn o ro :p utan att behöva tänka på jobbet :) 
 
Står o väntar på att min faster ska bli klar på VC sen ska jag köra hem henne!! Sen hem o bara ta de lungt :) 
Kollade på fotbollen igår o fan va arg jag blir när allt bara handlar om Zlatan o Ronaldo dom andra stackarna då?? Dom som passar bollen till dom så dom gör mål!! Räknas dom inte ?  Skit äre iaf :p 

:)

Har fixat i M s data rum så de ser lite bättre ut hoppas han blir nöjd bara :p 
 
Får se om vi får spisen idag då vill få de gjort orkar inte vänta mer :( har verkligen sämta tålamodet hehe
 
Snart är de torsda o provtagning undra om dom kommer kolla mina äggstockar då oxå eller om vi får en ny tid??  Nu ska jag starta diskmaskinen med dom gamla plårarna o sen städa lite :)

4 dagar

Kvar tills vi ska åka o lämna dom första proverna på reproduktionscentrum :) fattar inte att man kan längta efter att ta prover hehe :p i morrn blir de jobb igen fast jag har verkligen ingen lust :( känns som om jag bara vill vara hemm o ligga i soffan o dra täcket över huvudet :/ 
 
Har inte gjort ett skit den här helgen bara tagit de lungt.. skulle ha fått en "ny" spis idag eller bättre begagna men den kommer inte idag blir så irriterad när de inte blir som planerat :(

Reproduktionscentrum

Remissen har kommit o man fick med sig ett häfte oxå med inrresant läsning! På Torsdag nästa vecka sk vi dit o ta blodprover sen får vi se när nästa besök blir. Hoppas de går ganska fort :) längtar ju så fruktansvärt mkt till nästa vecka :p  
 
M o jag pratade barn igår kväll väldigt mysigt va deno vi sa att vi vill ha 2 st o sen en sladdis :p vi pratade om namn oxå hehe o jag äe ju inte ens gravid men man ser på M att han verkligen längtar han me :)

Ont

Va o kollade 2 st leverfläckar idag o dom tog bort ena som jag hade precis ovanför pannan i hårfästen o gud så ont de gör nu då :( somnade om när jag kom hem oxå så sov från 12-14.50 hehe de behövdes nog va så jäkla trött.. nu ska jag fixa lite mat sen så ska jag o M hem till hans mamma o fika :) 

CD12

Känns inte ens som om vi försöker denna månad vi vet ju att jag inte kan bli gravid så känns onödigt att hoppas för att sen bli så besviken igen!! Längtar tills den 21 när man kan få allt svart på vitt..

Jobb

Idag eller tom på månda kväll jobbar jag sen är jag ledig :) kändes ganska tungt o gå upp tidigt på en lördag men men sånt är livet :p 
 
Känns ganska onödigt att ta massa ägglossningstest den här öånaden så de får nog vänta tills nästa månad. Om jag nu har chpkladcystor så är de väldigt svårt att bli gravid :( vrf just jag?? Jag som har velat haft barn sen jag va 16 år.. sånt är livet antar jag!!

Chokladcystor

De trodde barnmorskan att jag hade som jag pratade med igår o har jag de så är debinte så konstigt att vi inte får nå barn för har man sånna cystor så är de jätte trångt i äggledaren :(  så nu längtar jag till den 21 när vi ska dit o få börja kolla upp allt !

ÄNTLIGEN

Jaaa äntligen nån som förstår mig :) ringde till akademiska o pratade med en jätte trevlig barnmorska. Berättade att vi försökte få barn men att de aldrig har gått o att jag har problem med mensvärk och hugg i äggstocken så vi ska börja våran utredning 21/11 redan :D  så jävla glad att de äntligen är nån som förstår olyssnar på vad man har att säga :) 

November

de är november o hade allt gått som jag o M velat så hade vi haft ett barn nu för länge sen .. M pratar mer o mer om barn o han blir ligga besviken varje gång mensen kommer :( De känns osmos om att de är mitt fel att de inte blir många barn som om att de är fel på mig..  O de känns ännu mer förjävligt när jag ringde till gynakuten igår o sa att jag får som knivhugg i vänstra äggstocken o att jag har som mensvärk hela tiden o dom vill inte undersöka mig :/ 
tror jag ska ringa o kolla om vi kan få komma på utredning tidigare för jag vet att de är nåt som är fel!!! 
 
Idag ska jag skriva kontrakrt på ett gym som ligger nära mig :) de ska bli så kul att få börja träna som jag vill :) 

CD7

8 dagar kvar till ägglossning enligt appen jag har. 2 dagar efter mens o jag har fortfarande ont i mina äggstockar :( ska nog ringa gyn i morrn när jag vaknar! 
Ska nog ringa vårdcentralen oxå o kolla upp alla mina värden o hormoner i kroppen eftersom vi aldrig har fått ett + !!
Ska åka till jobbet snart men har ingen lust igentligen är ju såå trött :( kommer hem vid 13.30 o 14.30 ska jag till nästa jobb..
 
Hoppas ni får en bra dag ni som läser :) 

Extra jobb

Va på intervju för några veckor sen men dom hörde aldrig av sig så trodde inte att jag skulle få de! Men igår ringde dom o frågade om jag fortfarande va intresserad :)  så i morron ska jag gå min första intro dag där :) De kommer bli en lång dag då jag först ska jobba på minst vanliga jobb sen hinner jag typ bara hem o äta o sen iväg igen :p dagen kommer börja 7 o sluta 21.30 men de kommer säkert gå jättebra :) 
 
 
mensen är över men de känns som om nåt är fel för de känns som om jag får in knivar i den vänstra äggstocken :/?? Om de inte har försvunnit tills på torsdag så ringer jag nog gyn! 
De kommer nog inte bli så mycket sexa här hemma för jag o M jobbar helt olika :( han dag o jag kväll eller han kväll o jag dag men men sånt är livet.. men de kanske är bra för då tänker man ju inte på de så mkt..
 
hoppas ni får en bra dag :)

Måndag

Idag blir de till att jobba kväll :) nu på dagen ska jag inte göra så mkt bara ta de lungt o småstäda lite mella varven :) längtar till i slutet av November för då sk jag o syrran åka till Kista Gallerian o köpa julklappar :) jag älskar verkligen julen o 1 december ska jag göra de julfint här hemma me :) hoppas ni får en bra dag :)

Längtan

Gud vad jag längtar tills vi får ett +!! De gör ont i mig när de aldrig blir två streck på gravtestet :( o man ser att M blir besviken varje gång med.
Och man tänker ju allt möjligt men med tanke på att jag aldrig har fått ett + så börjar man ju undra om de är stora fel på mig???
Alla tjatar om o säger "men när ska ni skaffa barn då? Ska inte ni ha barn snart?  " barn är inget man "skaffar" sig.. de är ett mirakel som iaf vi när vi får vårat + har kämpat för att få.
 
Men de känns som om de kommer dröja länge innan vi får vårat lilla mirakel :( 
Börjar känna mig lite smått deprimerad för att de aldrig går för oss:( 
 

ONT

Jag har såå jävla ont idag :( o inte har vi alvedon hemma heller.. glömde köpa de igår o affären öppnar inte fören 9 så nu sitter jag med en värmekudde o hoppas att de hjälper!! 
Idag ska vi till Ms farmor o fika :) jag har faktiskt aldrig varit där så de ska bli roligt o se hur hon har det :) 
Sen ska jag bara ligga i sängen o tycka synd om mig själv för att jag alldrig blir gravid :/ 

RSS 2.0