10 dagar??

Hur kan man få mens på 2+3?? De känns inte som mens o jag blöder typ inget heller :/ lär vär visa sig i morrn om den kommer igång på riktigt !! 

längtan♡

Orkar inte längta mycket mera nu!! Vrf kan du inte bara bli till så vi kan få njuta av en graviditet o sen när du väl kommer ut få mysa o älska dig just dig!! 
 
M frågade om jag va gravid med ett leende på läpparna när jag sa att jag mådde illa haha gulligt då ser man värkligen hur mkt han oxå längtar ♡ 
Jag hade bara ätit för fort o lite förmkt haha 
Menmen snart ska de väl bli våran tur oxå hoppas ja ♡♡

lång dag

Idag har det varit en lång dag !! Först hem till mamma o o ta promenad i skogen med hundarna sen åka o gymma sen hem till Ms mamma o sen hem till min kompis madde o har precis satt mig i soffan med matkoma :p o snart kommer pappa på kaffe :) 
 
Lämnade ett babynest till syrran oxå som jag har gjort :) 
Rätt nöjd :) 

sämsta humöret!!

Japp de är jag de haha .. blir så sjukt irriterad när Ms kusin berättade att dom skulle ha barn o Ms pappa säger att dom har jättemkt saker som dom kan få??? När vi får barn då?? O hans syskon klagar på att vi är där o fikar kanske max 2 ggr i veckan o säger att vi jämt är där o Ms pappa verkar typ hata mig :/ 
Jobbigt för dom sen när vi väl ska ha barn o dom klagar nu jag tänker iaf inte åka dit för att dom ska få träffa barnet då får väl dom komma till oss o de har typ hänt 3 ggr på 1 år !! Vi bor 1.5 km ifrån varandra !! 
Aja deras problem !!

alla ♡ dag

Idag har jag o M varit förlovade i 1 år :)♡ shit va tiden går fort :p 
Vi har inte riktigt bestämt va vi ska göra ikv men de lutar mot att gå på bio. Men vi får se :) 
Ha en bra alla hjärtans dag :)

??!!??

Vrf ska jag alltid drömma att vi plusar? Drömde inatt att jag fick ett skit starkt plus :/  vrf kan de aldrig vara på riktigt??
 
Snart iväg till gymmet.. sen hem till mamma en stund sen hem o bara ta de lungt o njuta att man är ledig i 6 dagar :)

det kändes för bra för att vara sant!!

Mensen kom nu på morgonen :( 
Jävla skit pallar inte mer nu att de ska vara så jäkla svårt att göra BARN!!! 
 
Men nu ska jag ta ett uppehåll från barnverkstan o ska träna so  fan o bara jobba så från o med i morrn så konmer jag inte skriva vilken dag jag är på eller nåt .. 
Hoppas ni förstår :) kram

3+4

Enligt normalcykel eller 4+1 på min cykel fortfarande ingen mens. Men tar nog med mig lite tamponger till jobbet så man inte står där utan om den kommer:p (hoppas inte) 
Om den nu inte skulle komma så kommer nog jag börja gråta om jag får ett + 
Har ALDRIG fått ett + men de skulle ju vara helt underbart nu när man har spolat o då slipper ju vi gå tillbaka till RPC :) 

ingen mens

Än så länge.  Men nu har jag ingen aning om hur jag ska räkna då min mens har blivit konstig. Men räknar jag på en normalcykel så äe jag på 3+3 idag så väntar nog med att testa tills på tors-fredag o ser om mensen kommer eller inte :) 
 

bim -4 eller 3

Vet inte riktigt när jag ska ha mens för min cykel har blivit så konstig :/ känner typ ingenting så mensen kommer väl som vanligt!! De ända som är är väl att jag har flytningar men de har jag ju hafr förut oxå !! O troe vi missade ägglossningen oxå :( 
Aja de lär visa sig iaf :) 

dag 18

O sjukt mkt flytningar får ju byta trosor flera ggr :/ aldrig varit med om detta?? Får se om de blr bättre :) 
Förkylningen går iaf åt rätt håll :) 
M jobbar så ska nog lägga mig o kolla på nån film medans färgen torkar på pallen som jag målar till syrran :) resultat kommer när den är klar. De blir ingen vanlig pall precis ;)

dag 18

förkyld

Hemma från jobbet för att jag är förkyld :/ hela kroppen är som en degklump :( vill bli frisk har dragits med de här sen 2 veckor tillbaka.. 
 
Så jävla sjukt några som vi känner ska ha barn o dom har varit ett par i 3 månader fatta 3 månader spyr på dom så jävla orättvist hela tiden pallar inte mer snart!! 
Vrf blir alla gravida utom vi??? 

RSS 2.0