dag 15

Idag hoppas de går fort tills den 9 e :) 
Kanske blir en alla hjärtans dag present till min M :) 
Har inte så stora förhoppningar men man kan ju alltid hoppas !! 

ge upp?

De känns iaf som om jag vill göra de orkar inte mer!!! O ibland känns de som om man är helt ensam o att man inte vet vart M står!! O ibland känns de som att hans föräldrar tycker vi borde vänta med att skaffa barn.. nog för att jag skiter i dom. Iaf vad dom tycker. Men när känslan kommer o man inte riktigt vet vart M står i de stora hela , de får mig att vilja ge upp o bli nunna haha.. hur mkt ska man orka?? Har varit nedstämt i flera dagar blir irriterad för ingentin o speciellt när jag är i närheten av min syster som är gravid.. orkar fan inte mer nu!!

!!

Man Kunde blöda efteråt.. skönt o veta :) men nu är de den eviga väntan igen ska inte tillbaka förens i mars :/ aja bara hoppas att de blir bebis ;) 

då va de klart

Gjorde äggledarspolningen idag o allt så bra ut. Men nu till min fråga : vrf blöder jag?? 
Har ringt tillbaka men dom ska ringa upp om ca 1 timme så hoppas jag att jag får svar :) 
O jävlar va ont de gjorde :( 

??

Hur kan ägglossningen ha varit när jag slutade blöda idag?? :/ 
 

så typiskt :/

Mensen håller såklart i sig o jag ringde RPC i morse ist för i morrn bitti.. så fick en ny tid på torsdag. Så vet inte riktigt hur jag ska göra för jag har inga semesterdagar att ta ut så om jag ska "sjuka" mig dom 2 dagarna jag jobbar eller hur jag ska göra.. de lär ju visa sig hur de blir.. suger gör de ju iaf !!

vad är det för fel??

Mensen kommer ju förfan inte igång??:/ 4 dagen jag "blöder" men de är ju typ ingenting som kommer :/ hoppas den är slut tills på tisdag bara för då ska jag ju till RPC annars blir de oxå förskjutet :( 

äntligen

Tid är bokad på RPC för äggledarspolning :) på tisdag ska jag dit.. hoppas nu bara att de här funkar o att vi slipper gå igenom allt de andra som kommer efter dehär!! Guud va jag längtar :p 

??

Enligt familjelivs graviditetsuträknare så är jag 3+5 eller 2+5 de beror på när jag hade min ägglossning o enligt appen så ska mensen komma idag eller den 16e .. tror att jag ska göra ett test i morrn men är onte säker.. tror nästan att jag hade ägglossningen senare så är nog bara på 2+5 idag :( men de lär ju visa sig när mensen dyker upp :)

ingen mens

Än så länge :( hoppades ju att den skulle komma idag!! Får se när den kommer då. Den kan ju komma nästa vecka den 16e oxå.
Drömde inatt att jag födde ett barn :p
Snart blire lite kvällsjobb.. 
 

städa

Idag blir de storstädning här hemma :p julen ska bort helt o ska damma o dona lite :) 
Sen ska jag sätta mig ner o fixa skor i sockerpastaa som jag ska ge till min syster :) bild kommer senare idag när dom är klara :) 
Gud så skönt de är att vara ledig i 2 dagar nu!! 

suck

Igår upptäckte jag att våran spolarvätskepump på bilen är trasig :/ först trodde jag bara att spolarvätska va slut men när jag kom hem från jobbet o skulle fylla på så rann de bara rätt igenom :( så måste åka lite tidigare från jobbet o köpa en om nu mekonomen har sånna i lager?!? 
 
Har som mensvärk oxå vet inte om de är mensen som är påväg eller om de är ägglossning.. har inga test kvar heller bara gravtest. Men de lär ju visa dig isf så ska jag ha mens om 4 dagar !! 

Jobb

Jobb hela helgen o jag är sååå trött :( aja de är väl bara att bita ihop!! 
 
Känner mig fortfarande lagom bitter :/ hoppas att de är våran månad nu!! Vet inte ens om jag har haft ägglossning men man kan ju hoppas att den har varit så mensen kommer den 9e som den ska .. 5 dagar kvar o snälla låt dom gå fort!! 
Har man ägglossning som vanligt fast man har blödigt i 12 dagar? Eller ska man räkna om från när mensen kom igång på riktigt?? Nån som vet? :)

Jag vill oxå!!!!

Känner mig ganska bitter vart man än kollar on de så är facebook. instagram eller ja överallt så ser man ultraljudsbilder eller magbilder!!! JAG VILL OXÅ HA BARN!!! NÄR ÄR DE VÅRAN TUR??? känns som om jag skulle kunna gräva ner mig tills jag är gravid såå jobbigt just nu :( känns som om alla blir gravida utom vi.. nästan alla bloggar jag följer är sånna som vill bli gravida o nästan alla har lyckats orka

JANUARI

Äntligen är de januari :) som jag har längtat. Nu är det bara att hoppas på att mensen kommer om 8 dagar som planerat :) så jagvkan få göra den där äggledarspolningen :) så om 31 dagar ungefär om allt går som de ska så har vi förhoppningsvis fått vårat första + :p man vågar ju inte hoppas förmkt heller men känner att de är vårat år i år :) 
 
Spenderade Nyårsafton hemma hos svärmor o svärfar trevligt va de :) sen va de bara att gå upp o jobba i morse haha kan ju säga att jag slocknade när jag kom hem idag o sov från 13.20 till 15.50 men skönt va de :) 

RSS 2.0