måndag

O i morrn är de vägdag igen men har inte orkat träna som jag vill.. Är fortfarande seg i kroppen sen jag va sjuk o de har tagit på krafterna o jobba.. 
Just nu känns de som att ivf-en är låååångt borta :(

ivf november?

Blir inget ivf den här månaden heller! Hur svårt kan de va o gå ner i vikt? Kom iaf iväg till gymmet igår första passet sen jag blev sjuk :) o idag har jag fetaste träningsvärken ;) men de är skönt att de tog :) 
Midjan visade - 3 cm på 1 vecka medans vågen visade +1,3 kg :/ aja bara att fortsätta kämpa !

jobb!

Jaha kvällsjobb idag o jag är inte supertaggad precis :/ hoppas att jag orkar hålla mig vaken :p 
 
-4 stog vågen på iaf men nu när jag nästan är frisk så ska jag hårdträna för jag SKA göra IVF i Oktober ;)

vägdag!

Men de känns som om jag inte har gått ner nåt:/ kommer aldrig klarar av att gå ner 8 kg på ca 2 veckor så då blir de inte nån ivf i oktober heller utan i november ist.. Aja vet ju att jag får göra ivf iaf o att vi kommer få ett barn.. Men varför blir jag inte frisk??

Födelsedag

Igår fyllde M år o de firades hela dagen.. Idag fyller min bror år så de firas idag + att 2 av mina syskonbarn har fyllt 3 o 4 år :p .. 
 
Sjuk är jag oxå tro jag börjar få öroninflammation me :/ så jag kan inte träna heller så jag lär inte ha gått ner mktni vikt den här veckan heller :/ gick bara ner 2 kg förra veckan o nu när jag inte har kunnat träna heller o har ätit tårta o massa skit så lär inte vågen visa - .. Men men bara hålla tummarna att man får göra IVF i oktober.

söndag

O på tisdag ska jag väga mig då har de gått 1,5 vecka sen jag började med att försöka gå ner i vikt. Hoppas på resultat. Ska görsöka ta mig till gymmet idag oxå men de är ju sååå tungt o ta sig dit efter att man har jobbat :/ måste iaf ta mig dit så siffrorna på vågen börjar röra sig ner innan oktober börjar!! Kommer bli såå ledsen om vi inte kan göra ivf i oktober heller.

1månad

Om 1 månad bästan exakt så är de planerat ivf.  :) hoppas verkligen jag lyckas gå ner i vikt så vi kan göra den i oktober :) guuud så jag längtaar :) berättade för chefen i förrgår oxå så han vet att jag kommer vara borta rätt mkt. O vet ni jag har nog aldrig varit så lättad för han o hans fru hade oxå gjort ivf så han förstog precis de vi går igenom :) nu är de bara att hålla tummarna :D

dag 4

Igår mådde jag verkligen piss av att bara dricka modifast. Fe är nåt som gör att jag inte ger upp fast jag inte har nån energi i kroppen !  
Men vad gör man inte för att få ett barn? :) 

RSS 2.0