Gravidbloggar.se

Älskar den här sidan :) man kan hitta nästan allt :) tror t.o.m att de va här jag hittade bloggarna jag följer :) 
<a href="http://www.gravidbloggar.se" title="Gravidbloggar, bloggar om barn och graviditet">Gravidbloggar, bloggar om barn och graviditet</a> 
 
 
 
har fått feber igen o ligger däckad i soffan o orkar inte göra nåt :/ 
tog äl test igår men antingen så har jag haft den eller så ska jag ha den vet inte vilket de är :p på ett sätt så spelar de ingen roll heller för snart är de januari :D

äl igår

Skulle jag ha haft men har ingen aning om jag hade de eller inte med tanke på att jag blödde i 12 dagar :/ aja snar är de januari o snart ska jag göra min äggledarspolning så jag hoppas att mensen kommer när den ska i januari :) 
Idag ska vi hem till min mamma o äta middag :) ska bli så skönt o inte behöva tänka på vad man ska äta ;) ha en bra dag alla :) 

de va ett tag sen

Men de har varit så mkt med jobb o jul o allt runt omkring. Julafton firades hos svärmor o de va hur mysigt som helst. Juldagen hos min mamma o de va oxå super mysigt :) nu är jag ledig från jobbet några dagar så de ska bli skönt o bara vara :) 
Vet inte vad som är fel på mig men har blödigt i 12 dagar :/ ska habägglossning i morrn men deblär ju inte hända o undrar om mensen kommer som den ska i januari?? Aja de lär ju visa sig iaf :) 
Hoppas ni haft en inderbar jul :)

Glad

Igår va vi på rpc o allt såg bra ut :) o i januari ska jag göra en äggledarspolning :) så förhoppningsvis så blir vi gravida efter de :) dw känns så skönt o veta att de inte är några större fel på oss iaf :) 

Mens

Mensen kom som en klocka!! Men de gör inget för vi fick en läkartid idag kl 13 på RPC :D hör av mig sen vad dom säger :)

Bim-1

Igen o mensen kommer nog i morrn som beräknat! Ont i sidorna på brösten o bröstvårtorna ömmar som fan. Direkt efter äl så hade jag makalöst mkt flytningar men dom har avtagit o de är inget alls ist. 
Kommer inte ihåg vilken dag de va men vi hade hämtat ett skåp hemma hos mamma en kväll o jag fick så fruktansvärt ont i tjejmagen de "högg" till som bara den sen va jag öm en stund efter de men på morgonen när jag vaknade va allt borta? I går kom de lite blod men tror de blev efter jag o M hade myst lite men sen försvann de o de har inte kommit nåt sen dess o de va inte blod blod utan de va typ utspätt.. 
Aja nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet. Så ni får ha de så bra :)

tjockishelg

Blir de i helgen först firade vi svärmor igår min systerdotter idag o Ms farmor i morrn. Haha men mysigt är de :) 
Nu har jag äntligen blivit frisk o på måndag blir de jobb o de är ju bara nästa vecka kvar sen är de JUL :D åå vad jag längtar :D ska bli såå mysigt .
Nä nu måste jag klä på mig o äta frukost för sen måste vi åka :) 

Lucia

Idag o har varit o tittat på lucia tåg :) Ms syster va med :) 
 
 
Om en stund ska vi till svärmor som fyller år :) o fika lite :) 
Mina bröst ömmar som FAN bara man snuddar så gör dom ont:/ BIM -5 idag så mensen kommer som beräknat :) har inte haft koll så va tvungen o kolla när min mens skulle dyka upp då mina bröst gör så ont.. 
Nä nu ska jag laga mat Fläskfilegryta står på schemat :) 

sjuk

Fortfarande sjuk :( varit de sen i torsdags morse när jag vaknade :/ o nu har de satt sig i halsen oxå :( 
Nu ska jag ladda ner nån gammal julkalender o glo på för jag orkar inte göra ett dugg :/ 
 
O jag har ingen aning när jag ska ha eller om jag haft ägglossning heller vi har nog tagit "paus" tills i januari när vi får hjälp o sexar när vi känner fört ist :) 
 
O tiden går så jäkla fort oxå de är redan 9e December o snart julafton :D 

kallt!!

Vi har bara 14 grader inne o inte så kul när man ligger o är dunderförkyld :( de är tydligen nå fel på pannan :/ 
Önskar de kunde bli januari nu.. o tänkte på en sak igår nästa jul kanske man har en son/dotter :) bara känslan får mig att bli glad :) 
Tycker de är lite små jobbigt o läsa bloggarna som jag följer för nästan alla är ju gravida nu! Glad för eran skull men lite småjobbigt för mig.
M jobbar så de blir soffläge för mig hela dagen :) ska försöka plocka lite om jag orkar :) 

ingen koll

Har ingen koll min min ägglossning eller när jag ska ha mens igen :/ längtar bara tills i januari när vi ska få träffa läkaren! Drömde i förrgår natt att jag va gravid men de har jag ju gjort några ggr ! 
Har inte skrivit så mkt här för de har varit så mkt runt omkring ett tag nu. O i går vaknade jag o va förkyld :( får se om jaag kan jobba i helgen !! 
Ska iaf bli bättre på att skriva igen :) 

RSS 2.0