Svårt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre de blir ju bara samma saker månad efter månad :/ de va ju lixom meningen att jag skulle skriva lite när vi försöker o sen att de skulle bli en gravidblogg men men vissa har tur andra inte !! 
 
Är iaf på BIM -4 idag o har inga som helst symtom på att jag skulle vara gravid.. har lite molvärk men de är juvvanligt att man har innan mens o att jag är trött o gärna tar en power nap vet jag inte vad de beror på. Sen måste jag äta var 3e timme annars mår jag illa.. men varför skulle jag bli gravid nu på typ 27e gången? 
 
Vet inte riktigt om jag kan vänta tills i Augusti för nytt besök på RPC.. känns som om att de aldrig kommer att funka för oss :( 

mensen är slut!!

Såå skönt :) har gått o blivit "magsjuk" oxå eller vad de är.. kräktes igår o dålig i magen idag :/ men de går nog över :) 
I morrn får vi reda på om vi får huset vi vill ha brevid min mamma eller de är typ 100 m ifrån :p hossas verkligen att vi får de :) 
 
Glömde säga att vi ska ta ett uppehåll från RPC för de är inge fel på mig eller min sambo .. de är väk bara att fortsätta som förut ;) 

Jaha

Då börjar vi om IGEN :/ mensvärk så in i bomben o jobbkväll på de!! Pallar inte bry mig om att skaffa barn snart pallar inte med att mensen ska komma månad efter månad !! Kommer inte ens ihåg hur många "ronder" vi har försökt :/ 
 
Vi kanske ska flytta oxå hoppas verkligen på de så vi slipper bo här !! Får reda på de i slutet av veckan :) 

bim -5

Idag beräknad bim den 8e och igår va vi på RPC o vi har beslutat att vi ska ta ett uppehåll till i augusti då de inte är nå fel på nån av oss. Så de är väl bara att hoppas på de bästa antar ja!! 
 
De har varit ganska mkt runt omkring så de är därför jag inte har skrivit nåt. Har ju börjat nytt jobb o avslutat ett gammalt. Sen har jag varit sjuk oxå. Men ska försöka få en bättring :)

RSS 2.0