BIM

Idag ska jag ha mens men sen kl 9 i morse har de kommit pyttelite bruna flytningar ?? Men det kommer väl igång antar ja.. önskar att jag skulle ha blivit gravid denna månad för då hade bebis blivit beräknad på min födelsedag i Juli :p 
Nu ska jag laga mat o sen hem till svärmor o fika :) 
 

Bim-1

I morrn ska mensen komma :/ testet jag tog första gången då va jag ju tydligen bara 3+2 tog ett 3+3 också men båda visade negativt tror de bara är att vänta på att mensen kommer i morrn :( 
 
Idag sa jag hejdå till min kära bror oxå som flyttar till Norge :( vi delade på en pizza inne i stan o pratade lite.. ååå gud va jag längtar till i sluten på Januari när han kommer hem igen <3 
 
Vill Gratta Snutten oxå som har fått ett plus <3 är såå glad för din skull o håller tummarna att de går den här gången :) som jag verkligen tror att de kommer göra :) 
 
Lite avis är man ju men de kommer nog för oss oxå nån gång!

Bebismys

Jag o M va hemma hos våra kompisar o gosade bebis som är 2 månader snart.. de va tom så M längtar ännu mer efter en bebis nu än vad han har gjort :) 
 
Tror de blir mens i morrn eller i övermorrn har sånna flytningar :( men har ingen mensvärk?? Har ju alltid de o ont i brösten men ingenting den här månaden??
 
I morrn blir de jobb igen o sen ska jag på dejt med min bror som ska åka o jobba i Norge 1 år! Kommer sakna honom så sjukt mkt :( så vi ska ta o äta nåt tillsammans o jag kommer säkert börja gråta oxå :( 

?

Har en fråga ! Om min cykel är 26 dagar o normalt är 28 dagar hur kan jag då va lika långt gången som en som har 28 dagar? :p 
 
 
 
Idag är de jobb på schemat men de är bara 5 timmar :p sen ska jag o inte göra nåt tror ja :p bara ta de lungt :) 
 

jahapp

De visade ingenting som vanligt :( nu tänker inte jag testa med ältest nu får de bli som de blir o så söker vi hjälp i februari! 
Ska börja på min filmjölksdiet idag de va mkt därför jag testade.. tänkte köra en månad för o se hur mkt jagvgår ner :) ska åka till stan o handla oxå med mamma o syrran :) 

Bim -4

O jag känner typ ingenting :/ cet inte om de är bra eller dåligt ?!?! Kanske tar ett test i morrn bitti men är inte säker, de kan ju visa + när man är bim -3 men tror inte att de är nåt :( hoppas de går bättre för er andra som försöker :) 
 
Snart kommer svärföräldrarna o fikar o jag har bakat en kladdkaka med nutella så jag hoppas den är god ;) 
 

regnar

Shit va de regnar här de bara öser ner :( fick världens bajslön så får se om vi åker o handlar i morrn.. jag ska snart åka till jobbet för o komma hem 21.30 ikv :/ känns ganska jobbigt ändå :( jag har ju rast mellan 13-16 o då ska jag åka o köpa ett skötbord till min syster som hon hittade på blocket .. önskar de va till mig jag skulle köpa o att de va jag som va gravid !! Aja de kpmmer väl för mig med nån gång !!

Fredag

De blev inget brödbak i går hann inte med de :( idag blir de jobb o sen hem o sova bara för jag har delad tur på lördag :( ska betala lite räkningar nu sen åka iväg !

CD 20

Nu är det bara 7 dagar kvar till BIM men tror faktiskt inte de har blivit nåt :( har samma flytningar som jag brukar ha efter äl till mens :/  tänker inte göra något test innan BIM har jag bestämt utan ser om den kommer ist.. 
 
Idag ska jag hem till mamma igen hon ska hämta sin nya moppe o jag har lovat att köra henne dit oså åker hon på moppen hem. Hon har köpt den avnmin farbror så de blir nog att vi stannar där o fikar en stund oxå :) 
Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig i soffan o bara slappa för i morrn är de jobb igen o på lörda ska jag jobba delad tur.. 
Nä dax o hoppa in i duschen o göra sig klar :) hoppas ni får en bra dag :) 

Ledig

Idag är jag ledig o ska ta en lång promenad med alla hundar :) är hemma hos mamma o då blir det skogen!
När jag kommer hem ska jag baka bröd igen :) men ska nog prova ett annat recept den här gången :) lägger upp en bild sen hur det blev :) 
Jag är ju ledig i morrn me men i morrn ska jag nog bara vila o kolla på film :)

:)

Rast på jobbet :) skönt o sitta ner en stund i lugn o ro :) 
Sen ska jag hem till min man o mya för i morrn är båda lediga :) 
 
På tal om ingenting så fick jag molvärk idag inte för att jag tror att de har tagit sig den här gången heller känns bästan som jag har givit upp lite men tankarna finns ju iaf!! 
Hoppas ni får en bra kväll :)

Tisdag

Jobbar kväll idag sen är jag ledig onsdag o toradag :) ska försöka hitta på nåt till lunch oxå M kommer vara hungrig när han kommer hem..
 
Jag har ingen aning om vilgen dag jag är på !! Men igentligen känns de ganska skönt o inte behöva tänka på äl o mens hela tiden. 

Jaa

Äntligen har solsidan börjat igen :D som jag har längtat efter de :) 
Bakade ju bröd idag som tog en evighet haha man skulle knåda o jäsa flera gånger men bra blev de :)
 

!

ska bara förklara en sak!
jag är 23 år o har vela haft barn sen jag va 16 år då jag kände mig mogen . Jag fick bli vuxen när jag va 12 år då mina föräldrar skilde sig o jag valde att bo med min pappa o alla mina andra syskon hos mamma. Min pappa drack alkohol varje helg men jag vande mig att leva med de o att fortsätta bo hos honom. De kändes som om jag svek honom om jag skulle flytta till mamma..aja till saken så villejag ha barn väldigt tidigt men hade intågen pojkvän sådär o vilken kille vill ha barn då?? När jag va 22 år träffade jag M o vi kom överens att försöka direkt så vi har aldrig skyddat oss o så sa vi de kommer när de kommer .. Men de kommer aldrig!!!  Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit när menen har kommit eller bara för att.. 
jag vet att de finns folk som har kämpat mkt längre en oss .. Men över 1 år för mig är långt tid o vi har aldrig fått ett plus ALDRIG!!! O jag vet att vissa måste genomgå IVF behandlingar o sånt.. Har en kompis som inte kan få barn o genomgår sånna behandlingar o de är klart att man tycker synd om dom.. Men den här bloggen handlar om mig o M hur vi försöker skaffa barn o går de inte den här gången så kommer jag ge upp o så får de gå som de går till februari när vi kan få hjälp..
 
långt inlägg hoppas ni orkar läsa :)

Städa

Idag blir de att storstäda.  Inte så kul men ett måste när både jag o M jobbar i veckan o de behövs verkligen :p
M jobbar just nu så jag kan städa i lugn o ro han krånglar bara till de annars :p 
Ska nog ta o baka bröd sen oxå o hoppas dom blir bra :) lägger upp en bild senare när dom är klara :) 

*

Ägglossningen håller i sig?? Lika starkt som i går kväll..
Aja mys med M är inbokat iaf ;) 
 
Varit hemma hos mamma nästan hela dagen då min bror o hans familj va o hälsade på o de händer inte ofta :p oså kom min syrra o hennes barn oxå så de blev en hel drös där hemma :) 
 
Va på intervju idag oxå som personlig assistent så får se om dom hör av sig :) tror de gick rätt bra iaf :)

ägglossning

Jag kunde inte hålla mig :p tog ett test igår kväll o jag hade ägglossning så myste lite med mannen så får se om de tar sig annars ger jag nog upp till i februari när vi kan få hjälp. Men nu hoppas jag verkligen att Bisolvonet hjälpte för nu har jag ju tagit de sen mensens första dag!  
 
Kontaktade en gammal kollega till mig o frågade om dom behövde personal o vipps så ska jag på intervju idag :) shit va fort de gick hehe .. men att jag ska på intervju på en lördag har jag aldrig varit med om :p men de går säkert bra :) 

Beslutsångest

Jag har verkligen beslutsångest om jag ska testa eller inte med ältest.. får se hur de blir :) 
 
Mår inge bra heller tror jag hållet på att bli sjuk :( haft huvudvärk sen i måndags o nu börjar febern stiga :( 
Aja snart är de jobb o i morrn me sen är jag ledig i 2 dagar så får kurera mig då!! 

Rutin

Har som rutin varje morgon att först kolla facebook sen instagram sen bloggarna jag följer. Men nu är det en blogg som inte funkar :( vet inte om hon har tagit bort den eller bytt adress :( frustrerande är de iaf vill ju läsa om dom som jag har följt i flera månader.. men de visar sig väll om den funkar sen.. 
Idag ska jag på APT möte på jobbet sen hem till mamma eller till syrran blir de nog tror att mamma jobbar. Men gillar inte att vara själv hemma då M jobbar kväll.. 
På söndag är de ägglossning enligt appen så hoppas att den visar rätt. Slutar med Bisolvonet då oxå o sen är det bara att hålla tummarna att de funkar. Annars ger jag upp tills i februari när vi kan få hjälp..

Ledig

Idag är jag ledig o de är så skönt :) ska till mamma o lämna några grejer sen till min kompis o sniffa lite bebis :) men sen måste jag hem o städa de ser ju förjävligt ut här hemma :( 
 
Blir så irriterad när folk säger de kommer när de kommer så slappna av.. åååå jag spyr bara jag tänker tanken på dom orden !! VILL MAN SÅ VILL MAN SÅ ENKELT ÄR DET!!! o de ska ske nuuuu!!! 

!!

Meningen med livet men vrf funkar de inte för då?? :( 
De är ju såhär livet ska se ut!!

CD 10

Den här cykeln är väldigt seg :( har iaf bestämt mig att jag inte ska testa denna gången o slutar med Bisolvonet på söndag när jag ska ha ägglossning enligt appen jag har.
Om de skulle gå denna gången så skulle jag ha BF på min födelsedag hehe lite kul skulle ju de vara :p
 
Idag börjar jag på mitt nya schema oxå.. de är iaf skönt att allt ordnde sig !!
 

Lördag

Idag ska jag nog bara slappa o kolla på film :) ska nog ta en lång runda med hundarna oxå de är ju så fint väder :) 
Igår va jag o firade en kompis som fyllde år o dw va hir trevligt som helst :) 
Fick iaf reda på igår att dom har fixat så jag får min lön :) o de känns så jävla skönt!! Med lite tjat så fixar sig allt ;)
 
 

7

Är inne på CD 7 segarebkan de ju gå :( men ska försöka o inte tänka på de så mkt..
 
Idag blir det jobb 7-15,30 meen har ingen lust o gå dit med tanke på de som hände igår...
Efter jobbet ska jag hem till mamma en stund o fika :) 
 

Hur ska dehär gå??

Mitt jobb borde fan söka vård!!!
jag har gått på en rad sedan februari i år, o den här månaden så ska jag byta rad o gå på en annan rad, o dom byter den 14 alltså på Måndag. O fick veta allt igår!! O jag ska tydligen skriva timlista den här månaden oxå så jag får lönen månaden efter.. Men hurra i helvetet tänkte dom att jag ska kunna betala alla räkningar  o hyran?? Med tanke på att jag bara får OB ersättningen som ligger på ca 14 kronor o har inte jjobbat speciellt många kvällar för att få ihop 500 spänn ens!!!! M har varit arbetslös tills i måndags så han får sin lön nästa månad..  
 
Allt de här va droppen för mig idag så började gråta när jag åkte hem från jobbet konstigt va?? Nä jag tycker inte de.. 
Med tanke på alla månader vi harförsökt att bli gravida o aldrig ens fått ett enda +.. M som har varit arbetslös o vi har bara levt på min lön o har fått de att gå runt knappt.. Hundarna som har varit sjuka .. Aa jag orkar inte ens fortsätta .. 
 
När ska de bli våran tur o ha lite TUR???

Slut

Yes då va mensen slut :) om 9 dagar ska jag ha ägglossning !! Asså jag ger nog upp om de inte blir nåt denna gången heller :( 
Varför ska de vara så svårt o bli gravid för?? 
När man inte vill nåt annat än o bli gravid så funkar de inte :/ 
De är jätte många i min närhet som har blivit gravida eller så har dom fått barn..
 
Aja idag blir de jobb igen till kl 13 så skönt o sluta tidigt..sen ska jag bara hem o slappa o mysa med M innan han åker o jobbar kväll.

Tisdag

gjorde äppelpaj igår o den blev förjäkla god asså :p va ju på promenad med mamma så knäppte lite kort på in lilla bebis :) han har blivit så stor !!

nä man kanske skulle fixa lite mat tills M kommer hem.. men vad ska man hitta på??

gaaah

Orkar inte blöda mer :( mensen ska vara slut i morrn men blöder fortfarande så mkt att den lär dra ut på tiden :( 
 
Idag ska jag fixa våra vinterdäck eller min pappa ska.. måste kränga om dom till nytt gummi.. o som tur är så får vi de gratis o gratis är ju alltid bäst ;) 
Sen ska jag hem till mamma o ta en promenad med alla hundar :)
 
Känner på mig redan nu att de inte kommer bli nå barn den här månaden heller :/ 
De känns som om de aldrig kommer att gå!!!
Både jagbo M kör på folsyra denna månad + att jagvtar Bisolvon..
Tror inte jag kommer att testa den här månaden, med ältest utan tar ett gravtest 1 November ist men får se hur de blir.. vi kör ju varannan dag jämt så vi kan ju inte missa ägglossningen iaf..

3

Är inne på dag 3 idag.. både jag o M har börjat med folsyra + att jag tar bisolvon.
 
Undra vad man ska hitta på idag då jag är ledig men gubben jobbar.. tror jag ska passa på o baka lite o bjuda över madde på fika :) 
 
 

??

Mensen har fortfarande inte kommit igång på riktigt o brösten värker fortfarande som dom har gjort i 1,5 vecka om inte mer.. mensvärken har inte heller kommit utan de molar fortfarande bara.. men allt slår väll bara till sen.. ska börja me Bisolvonet idag oxå för nästa månad ska jag fan ha mitt + o så äre bara ;)

ruta 1

Igen då mensen kom igår lkväll :( men aja jag visstebju att den skulle komma.. men har fortfarande ingen mensvärk men den kommer nog snart de me..
Ska börja med Bisolvon direkt tänkte ja o hoppas att de går den kommande gången :) 
 
 

mens dax

men den har inte kommit än o de känns inte ens att de är påväg ?? men den kommer säker under dagen när man minst anar :(

igår ringde jag om utredning men man måste ha försökt i minst 1,5 år innan dom gör nåt när man är så ung :(
så vi får vänta tills i februari för att få nån hjälp :/

Bim -1

Gjorde ett test idag som inte visade nåt så de är väl bara att vänta på att mensen kommer i morrn :( 
Känns så jävla ruttet att de aldrig funkar..
Man kanske ska kolla upp så de inte är nå fel. Har ändå försökt sen augusti -12 så nåt stämmer ju inte :/
Vet inte om jag ska skita i att testa den här månaden o försöka o släppa allt..hur nu de ska gå till!!! 

De är iaf tur att jag ska ha mensen i morrn så jag kan ligga i sängen för jag brukar få såb jädra mensverk så jag ligger o grinar.. 
 
Idag blir det jobb från 13-21 o gud va jag hoppas på att tiden går fort..

Bim -2

Tror jag de är iaf :p hela dagen idag har de känts som om mensen ska komma vilken sekund som helst :(
Men det har varit en bra dag iaf :) va o köpte present till M's lillebror som fyller år på lördag o sen va jag till min kompis som har en son på 4 veckor o är sååå jäkla söt. 
Men avundsjuk är man ju iaf liiite ..
 
Men nu ska jag nog fixa lite mat för är så jäkla hungrig :p 

:(

tror mensen är på G faktiskt :( känns jävligt surt "mensvärk" som kommer o går hela tiden, humörsvängningar..
de blir väl o prova Bisolvon från start den här gången o hoppas på att man får + nästa månad..

humörsvängningar

shit vilka humörsvängningar jag har.. de är nästan så jag blir irriterad på mig själv o när jag ska göra nåt o de inte blir som jag vill så tar de hus i helvette :(

de kan inte vara pms för de har jag bara 1 dag innan mensen kommer så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till..
bara längtar tills på lörda så man kan få svart på vitt vad de är..

negativt

men de visste jag ju nästan redan..
men därimot så drömde jag att jag va gravid inatt o att jag tog hur många test som helst för att jag inte trodde påt :p
men de lär ju visa sig om mensen kommer!!

Trött

Är så sjukt trött o har varit de i 3 dagar!!
Vet inte vad de beror på..
På morgonen när jag vaknar känns de som att jag har varit vaken heeeela natten o jag vaknar oftast 8.30 o vid 11 tiden går jag o gäspar som en tok o vid 15 tiden somnar jag i soffan o sover ett par timmar för att sen somna om vid 22 igen oså är de samma visa varje dag!!
 
I morrn blir de iaf ett grav test.. Inte för att jag tror att de visar nåt men ska ta ett iaf :p 
På eftermiddan ska jag hämta min syrra o hennes kille på Arlanda för att sen ge henne en överrasknings "kalas" eller vad man ska kalla de .. Hon vet inte att ci ska fira henne i morrn o jag har gjort tårta idag o i morrn ska jag hem till mamma en stund innan jag åker o hämtar syrran för att lämna av M o vovvarna så hon inte fattar nåt :) 

molande värk

mensen kommer nog på lördag som planerat :( fast de konstiga är att jag började få molvärk i söndags o humörsvängningar o har fortfarande de :/
ont i brösten har jag oxå men de har jag ju haft innan mens me..
aja de lär ju visa sig vad de blir :)

RSS 2.0